Головна » 2014 » Липень » 16 » Кінотеатри долучаються до боротьби з корупцією
20:28
Кінотеатри долучаються до боротьби з корупцією

Першими включилися в соціальну кампанію кінотеатри міста Дніпропетровськ: «Правда Кіно» та «Мультиплекс» - вони розпочали показ соціального відео ще з 20 червня. Мережа кінотеатрів «Сінема Сіті» транслюватиме ролик в Києві, Тернополі та Одесі до 18 липня а потім продовжать показ.

За словами Олеся Маляревича власника компанії «Кіномедіа»: «Боротьба з корупцію має вестись не лише відповідальними за це органами, а й простими громадянами, які зустрічаються із корупцію у своїй професійній діяльності або у повсякденному житті. Є думка, що корупцію повністю побороти неможливо, але треба хоча б зменшити ії настільки, щоб це не загрожувало існуванню, життю та розвитку України та ії громадян».  Як розповіла Ольга Тимченко, керівник департаменту комунікації Transparency International Україна, антикорупційна соціальна кампанія «Прокинься! Корупція вбиває» вже стала громадським рухом, адже вона збирає навколо себе добровольців та послідовників,  які допомагають її поширенню кожен на своєму рівні: «Так до нас звернувся хлопець із Запоріжжя, який допоміг розмістити відео на світлодіодному екрані у центрі міста. Ми запрошуємо всіх бажаючих приєднуватися до антикорупційного руху та закликаємо бути небайдужими, адже корупція починається з нас і зупинити її також можемо саме ми».

Transparency International Україна  закликає долучатися  до антикорупційної інформаційної кампанії та поширювати соціальне відео «Прокинься! Корупція вбиває»

Transparency International Україна дякує за допомогу в підготовці та адаптації відео компаніям «Діджитал Сінема Україна», «Baker Street Post Production & Animation Studio», компанії «Cheil Україна» та мережам «Сінема Сіті», «Мультиплекс», кінотеатру «Правда Кіно», які зробили свій професійний внесок у боротьбу з корупцією. Рекламна кампанія виконується в рамках проекту «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER), що реалізується Pact в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного

Переглядів: 2692 | Додав: CSC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]